Monday, October 19, 2009

i got dis feeling

alhamdulillah,Allah masih memanjangkan umur saya hingga ke saat ini..
syukur juga kerana telah dikurniakan kesihatan tubuh badan dan rezeki yang tidak putus-putus..
somehow,i got dis feeling since last two days..
saya xtau la kalau2 feeling ni hanya mainan perasaan atau sebaliknya..
im trying to ignore it,tp bila difikir2kan balik,i shud take it seriously..
feeling di mana saya merasakan yang umur saya xpanjang..
seriously,saya xde sebarang tekanan perasaan skrg..
im happy with my life,xde sedikit pn rasa kemurungan..
tapi feeling tu dtg dgn sendirinya..

puas saya elakkan untuk melayan feeling tersebut..
but i cant help myself..
and for now,upgrading my iman is the best solution for me..
pesanan juga sudah ditinggalkan kepada my sis untuk menghubungi rakan2 sekiranya saya meninggal dunia..
para blogger dan social networking yg lain juga akan dimaklumkan mengenai pemergian saya..
saya tau ajal maut itu di tangan Tuhan..
im juz preparing myself..
who knows bila ajal kita nak tiba..
esok lusa maybe..
wallahualam..

6 comments:

  1. i pon pernah rasa feeling tu... rasa mcm kita akan pergi buat selama-lamanya.. x per la.. ajal maut di tangan Tuhan.. harap kita dpt persiapkan diri.. :)

    ReplyDelete
  2. yup,ur rite..cm takot pn ade

    ReplyDelete
  3. aku pon selalu rasa cam tu.. tu yg smpai timbulnyer deatwish..
    lama dah~~
    so jgn kusut2 sgt pikir..
    kekadang Allah nak bg ingtan kat kita yg ajal maut tu bebile masa Dia boley amik jika dia mau..
    dont worry k

    ReplyDelete
  4. erm.. takut erk...
    bak kater jezz, ajal maut d tangan tuhan..

    ReplyDelete
  5. perasaan hanya mainan minda.. chewahhh.. tapi kite seharusnya igt pada kematian..

    ReplyDelete